Spoštovani starši.

S strani Ministrstva smo dobili obvestilo, da bomo šole od ponedeljka, 9. 11. 2020 dalje, zagotavljale topli obrok za učence, za katere je v času zaostrenih epidemioloških razmer organizirano izobraževanje na daljavo.

Brezplačni topli obrok pripada učencem, pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku ali odločbi na podlagi vloge za priznanje pravice do subvencije malice ali kosila ne presega 382,82 € (3. dohodkovni razred otroškega dodatka). Brezplačni topli obrok pripada tudi učencem, ki so nameščeni v rejniško družino. Torej vsem, ki imate že sedaj subvencionirano (brezplačno) kosilo.

Starši otroka na topli obrok (kosilo) prijavite preko šole. Šola bo preverila upravičenost do prejema brezplačnega kosila. Kosilo boste lahko prevzeli med 12. in 13. uro vsak dan. Pri sebi morate imeti otrokovo čipirano kartico za prevzem kosil in posodo, kamor vam bo kuharsko osebje naložilo obrok.

Obvezna je predhodna prijava, zato vas prosimo, da v kolikor želite prevzemati brezplačno kosilo v času izobraževanja na daljavo, svojega otroka prijavite do petka, 6. 11. 2020 do 12. ure za naslednji teden. Prijavo oddajte po mailu na: prehranaos@gmail.com ali na tel. številki 07 49 04 077 (svetovalna delavka Daniela Janušič). Napišite oz. sporočite ime in priimek ter razred otroka.

Lep pozdrav.
Ravnateljica Jožica Repše